1-кімнатна квартира, 30.15 м2

Фонтанська дорога, Приморський район

Переглянути інші пропозиції

ID 25227

Тип житла будинок готовий
Кількість кімнат 1
Тип квартири смарт-квартира
Загальна площа 30.15 кв.м.
Поверх 19
Поверхів в будинку 25
Матеріал будови газобетон
Тип будинку Новий будинок
Новобудови Житловий комплекс "Акрополь"
Стан квартири з ремонтом
Висота стелі 2.85 м
Опалення дахова котельня
43 000 у.е.
1 634 000 ₴
  • usd
  • uah

Параметри квартири

  • Загальна

    30.15 м2

  • Житлова пл.:

    12.00 м2

  • Кухня:

    10.00 м2

  • Поверх

    19/25

  • Балкон Балкон

Филиал:

Відділ Новобудов

Опис об'екту

ID 25227 Романтика мегаполісу

Навіщо їхати до Греції, якщо можна жити в Одесі? Греція ближче, ніж Ви думаєте. Smart квартира у новому житловому комплексі "Акрополь" на 5 ст. Великого Фонтану. Унікальні грецькі фасади замість звичної одноманітності новобудов. Відрізняється комплекс не тільки своїм красивим дизайном, тут - закрита територія, що охороняється, великий внутрішній двір з ландшафтним дизайном, відеоспостереження, підземний паркінг. Розташований у елітному Приморському районі. Зелений, тихий, чистий район особливо примітний близькістю моря і елітним пляжем Аркадія. Поруч величезна кількість місць для відпочинку та дозвілля. Торгові центри, кафе, ресторани, фітнес-зали, салони краси, спортивні споруди та найкращі пляжі міста. І все це перебуває у кроковій доступності.

Продуманість та функціональність – відмітні ознаки квартири. І адже для щастя не так багато треба, 30 кв. м цілком достатньо. Тут немає «роздутих» метражів, весь простір використовується раціонально, відсутній простір, який неможливо використовувати з користю. Ремонт уже зроблено. Вам залишилося створити комфорт та затишок на свій смак. Легкі, світлі завіси, білі меблі, предмети інтер'єру – яскраві подушки на дивані, картинки в рамочці та зелені вазони доповнюватимуть цю квартиру. У Вас є можливість самостійно вирішувати, як виглядатиме Ваша квартира.

Зробіть подарунок собі чи своїм дітям – подаруйте квартиру у новому будинку, з новим ремонтом. Ця інвестиція залишиться з вами надовго, а зараз дозволить заощадити на орендованих квартирах.
Дзвонимо, дивимося, домовляємось і купуємо. Все просто!

Поділитися у соцмережах