1-кімнатна квартира, 86.00 м2

Генуезька вулиця, Приморський район

Переглянути інші пропозиції

ID 24595

Тип житла вторинка
Кількість кімнат 1
Загальна площа 86.00 кв.м.
Поверх 4
Поверхів в будинку 24
Матеріал будови Монолітно-каркасний
Тип будинку Новий будинок
Новобудови Житловий комплекс "Родос"
Стан квартири з ремонтом
Висота стелі 3.00 м
Опалення дахова котельня
185 000 у.е.
7 030 000 ₴
  • usd
  • uah

Параметри квартири

  • Загальна

    86.00 м2

  • Житлова пл.:

    20.00 м2

  • Кухня:

    34.20 м2

  • Поверх

    4/24

  • Балкон Балкон

Филиал:

вул. Сегедська, 12

Опис об'екту

id 24595

ЖК "Родос" У квартирі: кухня-вітальня, простора спальня, 2 санвузли, пральна кімната, вбиральня. У квартирі виконаний дорогий дизайнерський ремонт із дорогих матеріалів! У квартирі тепла підлога, спліт-система кондиціювання, встановлена німецька та італійська сантехніка, на підлозі паркетна дошка та італійська плитка, вся електрика та електроприлади закордонних виробників. У квартирі встановлені м'які меблі, куплені або виготовлені на замовлення з дорогих матеріалів і комплектуючих і вся необхідна побутова техніка (BOSCH). На кухні встановлено з техніки - плита, витяжка, посудомийна машина, духова піч, мікрохвильова піч, холодильник. У кімнаті для прання встановлені пральна і сушильна машина, бойлер. На балконі встановлено палубну дошку, електросвітильники. До квартири приєднаний домофон із 2 камерами відеоспостереження (вулиця та вхідні двері).
До квартири є паркінг на -3 поверсі на одне авто та комора (з ремонтом, розетками) площею 7 квадратних метрів за окрему плату.
Житловий комплекс розташований за десять хвилин ходьби від Аркадії, поруч багато різних магазинів, ресторанів, нічних клубів та кафе. Також поряд розташовані ТЦ «Аркадія Сіті» та ТЦ «Сади перемоги».

Поділитися у соцмережах