2-кімнатна квартира, 62.40 м2

Дідріхсона вулиця, Приморський район

Переглянути інші пропозиції

ID 24314

Тип житла вторинка
Кількість кімнат 2
Загальна площа 62.40 кв.м.
Поверх 9
Поверхів в будинку 10
Матеріал будови силікатна цегла
Тип будинку Будинки з 2000 р споруди
Стан квартири житлове
Висота стелі 2.70 м
Опалення дахова котельня
52 000 у.е.
1 976 000 ₴
  • usd
  • uah

Параметри квартири

  • Загальна

    62.40 м2

  • Житлова пл.:

    25.00 м2

  • Кухня:

    11.00 м2

  • Поверх

    9/10

  • Балкон Балкон

Филиал:

Відділ Новобудов

Опис об'екту

  ID 24314  Квартира у 2-х рівнях. Живіть і радійте життю в променях сонця. 

Якщо ви активна молода людина, цілеспрямована молода дівчина чи закохана пара – ця квартира для Вас! Відкрийте собі переваги життя на висоті десятого поверху.

Квартира дуже світла, південно-західна, вікна у бік парку. Капремонту більше 10 років, необхідна косметика, ви зможете зробити її на свій смак, створити в ній свій затишок. Оригінальність – планування, два рівні. Перший – передпокій та сходи (під сходами є містка комора). Другий – коридор, кухня, дві кімнати, вбиральня та два санвузли. Один санвузол обладнаний ванною, у другому – душова кабіна встановлена. Одна кімната збільшена за рахунок розкритої лоджії. Відкритий балкон є з кухні. Кухня – квадратна, є необхідні меблі та техніка, але вже у зношеному стані. Вхідні двері – броньовані. Парадна чиста, на чіпі. Двір упорядкований.

Вся інфраструктура за 5 хвилин ходьби від дверей Вашої квартири. У кварталі є школи, дитячі садки, вищі навчальні заклади, спортивні школи, супермаркети ... У пішій доступності Дюківський парк - відмінне місце для відпочинку та піших прогулянок. Квартира вільна- можливість в'їхати в квартиру наступного дня після угоди.

Чи готові дивитися вже? Телефонуйте!

Поділитися у соцмережах