2-кімнатна квартира, 70.00 м2

Райдужний мікрорайон, Київський район

Переглянути інші пропозиції

ID 23896

Тип житла вторинка
Кількість кімнат 2
Загальна площа 70.00 кв.м.
Поверх 16
Поверхів в будинку 16
Матеріал будови Монолітно-каркасний
Тип будинку Новий будинок
Стан квартири з ремонтом
Висота стелі 2.85 м
Опалення дахова котельня
64 000 у.е.
2 432 000 ₴
  • usd
  • uah

Параметри квартири

  • Загальна

    70.00 м2

  • Житлова пл.:

    28.00 м2

  • Кухня:

    30.00 м2

  • Поверх

    16/16

  • Лоджія Лоджія

Филиал:

Відділ Новобудов

Опис об'екту

ID 23896 Ви звикли до комфорту та розпещені можливостями сучасної техніки?

Якщо ви активна молода людина, цілеспрямована молода дівчина або закохана пара - ця квартира ніби створена для Вас! Відкрийте собі переваги життя на висоті шістнадцятого поверху. Індивідуальне планування та авторський дизайн - це «ковток» свободи, світла, простору. Мінімум перегородок. Квартира надихає своєю атмосферою та підходом до облаштування простору. Продуманий, ергономічний дизайн із використанням найсучасніших архітектурних прийомів.

Ремонт у Loft стилі. Укомплектована меблями та побутовою технікою провідних виробників. Кухня, вітальня, коридор - єдиний простір, який ергономічно зонований у робочу, обідню та зону відпочинку. Окремо виділено дві спальні, вбиральня та санвузол. Простора кухня - вітальня стане місцем для зустрічей із друзями, затишних вечорів за переглядом фільму та душевних розмов. У затишній спальні немає нічого зайвого, тільки найнеобхідніше, тут хочеться відпочивати та мріяти. Друга спальня може бути дитячою чи кабінетом. Велика ванна кімната, обладнана з комфортом - електрична тепла підлога з широким діапазоном налаштувань, встановлена дорога сантехніка та санфаянс. Вбиральня з вбудованими до стелі полицями та вішалками. Засклена лоджія, обладнана шафою та морозильною камерою.

Встановлено якісні вікна з 5-ти камерного профілю та подвійного склопакета, зроблено шумоізоляцію. У квартирі передбачено багато розеток, прохідні вимикачі, багато регульованого світла (яскравий або вечірній заспокійливий). Мікроклімат у квартирі можна регулювати за допомогою кондиціонерів (інверторний COOPER&HUNTER із можливістю керування через мобільний телефон). А за рахунок встановленого теплолічильника з радіомодулем економити на комунальних платежах. Підключено швидкісний оптоволоконний інтернет. Продумана кожна деталь, щоб зробити ваше проживання комфортним у кожному аспекті.

Обладнана комора на поверсі (у власності) та паркомісце на ролетах у підземному паркінгу (у користуванні) – стане приємним бонусом при покупці цієї квартири. Залишилося лише зателефонувати, побачити, оцінити та купити!

Поділитися у соцмережах