1-кімнатна квартира, 50.00 м2

Олександра Невського вулиця, Київський район

Переглянути інші пропозиції

ID 22816

Тип житла вторинка
Кількість кімнат 1
Загальна площа 50.00 кв.м.
Поверх 6
Поверхів в будинку 10
Матеріал будови цегла
Тип будинку спецпроект
Стан квартири з ремонтом
Висота стелі 2.80 м
Опалення центральне
70 000 у.е.
2 660 000 ₴
  • usd
  • uah

Параметри квартири

  • Загальна

    50.00 м2

  • Житлова пл.:

    20.00 м2

  • Кухня:

    25.00 м2

  • Поверх

    6/10

  • Лоджія Лоджія

Филиал:

вул. Сегедська, 12

Опис об'екту

id 22816 Будинок розташований усередині двору, віддалений від шуму машин. У квартирі: простора кухня-студія-вітальня (25 кв.м), засклений розширений балкон, суміжний санвузол (7 кв.м) та спальня (20 кв.м). Висота стель – 2,8 м. Підлоги у квартирі-паркетна дошка. Ванна кімната та кухня виконані з іспанської плитки. Підігрів підлоги. Квартира тепла та дуже світла. У квартирі 6 великих вікон, усі оснащені віконними системами пр. Німеччина та гранітними підвіконнями. У ванній кімнаті встановлена сантехніка. Кухня та спальня укомплектовані італійськими меблями. Всі меблі з дерева. У квартирі велика кількість місць для зберігання речей – шафи-купе, антресолі. Велика кількість розеток та вимикачів світла – все виконано за європейським стандартом. Під час ремонту була заміна електропроводки у всіх кімнатах – мідна. Прокладає антенні кабелі у всіх приміщеннях. У кімнатах є сучасні телевізори.
Wi-Fi роутер.2 провайдера інтернету. Батареї чавунні Італія. Вхідні двері в квартиру броньовані, мають замки "MUL-T-LOCK". Домофон. Квартира утеплена фасадом.
Є лічильники: на воду та електроенергію. На будинку стоїть лічильник тепла. Відео домофон.
Є всі необхідні меблі, техніка. Порядні сусіди. Престижний будинок. Затишний двір із дитячим майданчиком. У вечірній час гарне освітлення подвір'я. Поруч уся інфраструктура. Телефонуйте.

Поділитися у соцмережах