1-кімнатна квартира, 46.55 м2

Гагарінське плато, Приморський район

Переглянути інші пропозиції

ID 21870

Тип житла будинок будується
Кількість кімнат 1
Загальна площа 46.55 кв.м.
Поверх 3
Поверхів в будинку 25
Матеріал будови Монолітно-каркасний
Тип будинку новобуд
Стан квартири від будівельників
Висота стелі 2.95 м
Опалення дахова котельня
39 567 у.е.
1 503 546 ₴
  • usd
  • uah

Параметри квартири

  • Загальна

    46.55 м2

  • Житлова пл.:

    22.00 м2

  • Кухня:

    10.00 м2

  • Поверх

    3/25

  • Балкон Балкон

Филиал:

вул. Інглезі, 2в, офіс 1033

Опис об'екту

ID21870 Пропонуємо вам однокімнатну студію вільного планування у ЖК Unity Towers. Квартира на 3 поверсі. Висота комплексу складає 25 поверхів.
Квартира світла та простора з вільним плануванням. Висота стель досягає 2,95 метрів. У квартирі п'ятикамерні профілі з термоблоком та двокамерними енергозберігаючими склопакетами із застосуванням енергоефективного скла. Відмінні броньовані вхідні двері. Тепло від дахової котельні.
У комплексі буде кілька груп ліфтів – пасажирські, вантажні та протипожежні. Також передбачено місткий підземний паркінг, що складається з двох рівнів із зручним заїздом. У ЖК буде встановлена ​​сучасна протипожежна система та нова система безпеки з цілодобовою охороною та відеоспостереженням.
Прибудинкова територія облагороджується та прикрашається зеленими насадженнями та квітковими клумбами. Виділяються зони відпочинку та прогулянок. Також будуть дитячі та спортивні майданчики з найновішим обладнанням. Передбачається відкриття кафе із басейном, супермаркетом, фітнес-клубом тощо. Вони будуть базуватися на перших поверхах, відведених під комерційні приміщення. У комплексі є кілька варіантів квартир на різних поверхах. Дуже хороша ціна. Звертайтесь,

Поділитися у соцмережах