2-кімнатна квартира, 65.00 м2

Перлинна вулиця, Київський район

Переглянути інші пропозиції

ID 21561

Тип житла вторинка
Кількість кімнат 2
Загальна площа 65.00 кв.м.
Поверх 13
Поверхів в будинку 18
Матеріал будови Монолітно-каркасний
Тип будинку Новий будинок
Стан квартири з ремонтом
Висота стелі 2.80 м
Опалення дахова котельня
78 000 у.е.
2 964 000 ₴
  • usd
  • uah

Параметри квартири

  • Загальна

    65.00 м2

  • Житлова пл.:

    32.80 м2

  • Кухня:

    14.00 м2

  • Поверх

    13/18

  • Балкон Балкон

Филиал:

вул. Сегедська, 12

Опис об'екту

id 21561 Ексклюзивна пропозиція на Таїрове. Квартира повністю укомплектована. Кожен див продуманий максимально. Прибрали балкон, розширили кухню. Вийшла така лаунж зона. (Диван розкладається на двоспальний) Високі стелі. Кухня студія в класичному стилі. механізми Blum. Якісна техніка! Не економили! Брали найкраще. Плити bosh. Духовка Electrolux. Витяжка. Величезний Холодильник side-by-side lg. Посудомийна машина . Hotpoint Ariston.
Пральна машинка lg. Кондиціонер. ТБ . Встановлено тепловий лічильник. Натяжні вінілові стелі (екологічно чисті) Міжкімнатні двері дерев'яні Wake Wood. Гарна плитка мармур.
2 сан вузла. Душова кабіна та меблі в санвузлі Ravak. Інсталяція. Гігієнічний душ . У 2 санвузлі залишилося місце, можна встановити ще ванну.
Квартира для справжніх поціновувачів прекрасного. Кожен сантиметр зроблений з душею та любов'ю.
З панорамних вікон відкривається мальовничий краєвид на море, приватний сектор та парк. В такий вид не можливо не закохається! На Вас чекають Найкрасивіші світанки. А взимку справжня снігова Диканька.
У Перлинному кварталі є все для життя (Сільпо, Атб магазини/аптеки/сад/пошти/салони і т.д.) Телефонуйте, варіант дуже гідний!

Поділитися у соцмережах