2-кімнатна квартира, 58.00 м2

Райдужний мікрорайон, Київський район

Переглянути інші пропозиції

ID 21455

Тип житла вторинка
Кількість кімнат 2
Загальна площа 58.00 кв.м.
Поверх 11
Поверхів в будинку 16
Матеріал будови Монолітно-каркасний
Тип будинку Новий будинок
Стан квартири з ремонтом
Висота стелі 2.80 м
Опалення дахова котельня
60 000 у.е.
2 280 000 ₴
  • usd
  • uah

Параметри квартири

  • Загальна

    58.00 м2

  • Житлова пл.:

    32.00 м2

  • Кухня:

    11.00 м2

  • Поверх

    11/16

  • Балкон Балкон
  • Лоджія Лоджія

Филиал:

Відділ Новобудов

Опис об'екту

ID 21455 Шукайте квартиру в новому будинку, з якісним ремонтом, з меблями та технікою?

Завдання не із простих! Але ми маємо, що Вам запропонувати! Компактність, функціональність та економія – відмітні ознаки цієї квартири. Метраж та раціональне планування дозволять Вам відчути всі плюси цієї квартири. Отже, загальна площа 58м, двостороннє планування, дві великі лоджії. До цього додамо якісні матеріали в ремонті, техніку європейських виробників та гарну ауру. У квартирі є все, що потрібно для комфортного проживання.

Зайшовши до квартири, ви потрапляєте у коридор. Він обладнаний шафою-купе для речей. Зліва-дві кімнати, з однієї - вихід на лоджію. У вітальні - великий кутовий диван, шафа-купе, кондиціонер. У спальні - ліжко з ортопедичним матрацом. Прямо коридором - двері у ванну кімнату. Зроблена з комфортом - велике дзеркало, мийдодир, інсталяція, бойлер, пральна машина, електричний сушка для рушників, якісна сантехніка, тепла підлога. Праворуч - простора кухня, обладнана вбудованими меблями з усією побутовою технікою, обідній стіл зі стільцями. Із кухні також вихід на ще одну лоджію. Обидві лоджії засклені панорамним склінням.

У будинку автономне опалення - завжди тепло і гаряча вода цілий рік. На квартиру встановлено теплолічильник, що дозволяє регулювати мікроклімат у квартирі та економити на платежах. У житловому масиві є вся потрібна інфраструктура. Перша лінія від проспекту Небесної Сотні, 3 хвилини ходьби до громадського транспорту.

Своя квартира – є СВОЯ! Після роботи Ви прийдете ДОДОМУ! Якщо ви хочете жити комфортно, зручно та красиво, тоді це найкращий варіант для Вас! Дзвонимо, дивимося, домовляємось і купуємо. Все просто!

Поділитися у соцмережах