1-кімнатна квартира, 45.30 м2

Героїв Крут ( Терешкової ) вулиця, Хаджибейський (Малиновський) район

Переглянути інші пропозиції

ID 20893

Тип житла будинок будується
Кількість кімнат 1
Загальна площа 45.30 кв.м.
Поверх 20
Поверхів в будинку 25
Матеріал будови Монолітно-каркасний
Тип будинку новобуд
Новобудови Житловий комплекс Аврора
Стан квартири від будівельників
Висота стелі 2.80 м
Опалення дахова котельня
38 000 у.е.
1 444 000 ₴
  • usd
  • uah

Параметри квартири

  • Загальна

    45.30 м2

  • Житлова пл.:

    15.80 м2

  • Кухня:

    13.60 м2

  • Поверх

    20/25

  • Балкон Балкон

Филиал:

Відділ Новобудов

Опис об'екту

ID 20893 Відкрийте собі переваги життя на висоті двадцятого поверху

Своя квартира у ЖК преміум-класу перестала бути нездійсненною мрією! Після насиченого дня хочеться повертатися туди, де немає тісних рамок та сірих панорам. Квартира в новому ЖК на 20 поверсі, з якої відкривається дивовижний вид на улюблене місто, - саме таке місце. Зі своєї квартири ви зможете спостерігати за історією міста та насолоджуватися гармонією природи. Ранок починається з теплих сонячних променів, які заповнюють простір та дарують енергію для нового дня. Вечір закінчується яскравими вогнями міста, що засинає, і романтичним сяйвом зірок.
Забудьте про тісні та обмежені площею кімнати, крихітну кухню і маленьку ванну. Простора квартира площею 45.3 м ². Велика кухня, з виходом на відкриту терасу, затишна спальня і звичайно гардеробна. Відсутність несучих стін усередині квартири дозволяє створити свій унікальний простір для життя та реалізації ваших дизайнерських ідей. Вікна виходять на південну сторону, отже, більшу частину часу буде природне освітлення, будьте впевнені, що у вашій квартирі завжди буде тепло та затишно.  
Комфортне проживання не обмежується лише власною квартирою. Сучасний житловий комплекс з інноваційним підходом до облаштування та будівництва зроблять ваше життя комфортним та спокійним. Гарні холи, швидкісні ліфти, підземний паркінг, прибудинкова територія закрита та знаходиться під відеоспостереженням. І, звісно, близькість парку Горького та ТРЦ CityCenter дозволять внести різноманітність у кожен ваш вечір.

Вибирайте те, яким буде ваше майбутнє. Зробіть перший крок на шляху до своєї квартири – зателефонуйте. Ми маємо чудову новину, яка зробить вибір легким, а інвестицію вигідною!

Поділитися у соцмережах