3-кімнатна квартира, 89.50 м2

Люстдорфська дорога, Київський район

Переглянути інші пропозиції

ID 20023

Тип житла вторинка
Кількість кімнат 3
Загальна площа 89.50 кв.м.
Поверх 20
Поверхів в будинку 25
Матеріал будови Монолітно-каркасний
Тип будинку Новий будинок
Стан квартири з ремонтом
Висота стелі 2.85 м
Опалення дахова котельня
100 000 у.е.
3 800 000 ₴
  • usd
  • uah

Параметри квартири

  • Загальна

    89.50 м2

  • Житлова пл.:

    50.00 м2

  • Кухня:

    15.50 м2

  • Поверх

    20/25

  • Балкон Балкон
  • Лоджія Лоджія

Филиал:

Відділ Новобудов

Опис об'екту

Ваша квартира має бути світлою, просторою, функціональною? Так і є!

Метраж та раціональне планування дозволять Вам відчути всі плюси цієї квартири. Простора кухня-їдальня -15,5 кв.м., велика вітальня та дві затишні спальні. Великий коридор та високі стелі – створюють особливе відчуття свободи. Будинок збудовано та введено в експлуатацію чотири роки тому. Ремонту стільки ж робився для себе.

Отже, перед тим як зателефонувати, подивитися і купити, трошки про квартиру:

КУХНЯ - площею 15,5м, зонована на робочу та обідню зони. У робочій зоні - фартух з плитки, вбудована кутова кухня з усією технікою (варильна поверхня, духова шафа, витяжка), кам'яне миття та змішувач. В обідній зоні – стіна з декоративного каменю. Вихід на засклену лоджію.
СПАЛЬНІ - одна просторіша, друга з виходом на невелику відкриту терасу. Вітальня - простора 20,7 кв. м. САНУЗЕЛ- суміщений, фанерований, обладнаний з комфортом. У квартирі є містка вбиральня і велика комора. А також є паркомісце у підземному паркінгу за додаткову оплату.
Квартира двостороння, світла і не спекотна, з гарним видом на місто та трошки море. А ввечері можна спостерігати за нічним небом чи чарувати магічним флером нічного міста. Або проводити вечори, граючи з дітьми на різних спеціально обладнаних майданчиках. І, звичайно, близькість парку, морського узбережжя, торгово-розважального центру дозволять внести різноманітність кожного дня.

Комфортне проживання не обмежується лише власною квартирою. У будинку автономне опалення, два ліфти, гарний парадний, чіповий замок, огороджена територія, квітучі клумби навколо будинку, є гостьова парковка. І звичайно ж головна перевага – близькість до центру міста.

Телефонуйте, дивитимемося і домовлятимемося...

 

 

Поділитися у соцмережах