4-кімнатна квартира, 210.00 м2

Отрадна вулиця, Приморський район

Переглянути інші пропозиції

ID 18367

Тип житла вторинка
Кількість кімнат 4
Загальна площа 210.00 кв.м.
Поверх 2
Поверхів в будинку 10
Матеріал будови Монолітно-каркасний
Тип будинку Новий будинок
Новобудови Житловий комплекс Ясна Поляна 2
Стан квартири з ремонтом
Висота стелі 3.00 м
Опалення дахова котельня
500 000 у.е.
19 000 000 ₴
  • usd
  • uah

Параметри квартири

  • Загальна

    210.00 м2

  • Житлова пл.:

    110.00 м2

  • Кухня:

    25.00 м2

  • Поверх

    2/10

Филиал:

вул. Сегедська, 12

Опис об'екту

ID 18367

Шикарна велика чотирикімнатна квартира в житловому будинку "Ясна Поляна", що розташована у Приморському районі, на вул. Втішна. У квартирі виконано дорогий дизайнерський ремонт. Повністю укомплектована всіма меблями та технікою. Площа 210 м, розпланована в три окремі спальні, бібліотеку та простору кухню-вітальню, три санвузли та три вбиральні кімнати.

По сусідству знаходиться Сквер Паустовського, до морського узбережжя близько шестисот метрів. За кілька хвилин ходьби розташований басейн, фітнес-центр та салони краси. Поблизу знаходяться супермаркети, торгово-розважальний центр та театр.

«Ясна Поляна» – житловий комплекс преміум-класу, під час будівництва якого використовуються інноваційні технології та сучасні сертифіковані матеріали. Він є багатоповерховою монолітно-каркасною спорудою, що зводиться за індивідуальним проектом. У комплексі цілодобова охорона, безпека та обслуговування на найвищому рівні!

 

Житловий будинок «Ясна галявина» без сумнівів можна охарактеризувати як синтез останніх архітектурних тенденцій та сучасних дизайнерських рішень. Сувора форма будівлі та дорогий інтер'єр роблять унікальним та впізнаваним архітектурний образ будинку. Тут все передбачено для комфортного життя, сімейного затишку та безпеки. Житловий комплекс «Ясна галявина» є 9-поверховою будовою з вбудованими приміщеннями на першому поверсі та оснащене підземною стоянкою.

Поділитися у соцмережах