3-кімнатна квартира, 85.00 м2

Райдужний мікрорайон, Київський район

Переглянути інші пропозиції

ID 12837

Тип житла вторинка
Кількість кімнат 3
Загальна площа 85.00 кв.м.
Поверх 16
Поверхів в будинку 17
Матеріал будови Монолітно-каркасний
Тип будинку Новий будинок
Стан квартири з ремонтом
Висота стелі 2.75 м
Опалення дахова котельня
95 000 у.е.
3 610 000 ₴
  • usd
  • uah

Параметри квартири

  • Загальна

    85.00 м2

  • Житлова пл.:

    30.00 м2

  • Кухня:

    30.00 м2

  • Поверх

    16/17

  • Лоджія Лоджія

Филиал:

вул. Інглезі, 2в, офіс 1033

Опис об'екту

ID 12837

Красива сучасна дворівнева квартира з авторським ремонтом в ЖК Райдужний. Ремонт робився собі якісно кілька років тому. Продаж у зв'язку із розширенням сім'ї.

На першому рівні знаходиться велика кухня-їдальня, гостьовий санвузол, вбудована дзеркальна шафа, зона відпочинку з каміном, великим телевізором та диваном, кондиціонер. Вбудована кухня з чорного глянсового скла, з Blum системами та доводчиками. Варильна поверхня та духова шафа Samsung, скляна витяжка, посудомийна машина. Якісні, зручні сходи на другий поверх. На другому поверсі (це повноцінний поверх) розташована хазяйська спальня з виходом на лоджію, дитяча спальня, великий суміщений санвузол. Тепла регульована підлога, бойлер Атлантік на 100л із системою найшвидшого нагрівання води. Вбудовані шафи купе в кімнатах та на першому рівні. На підлозі ламінат із Німеччини, покладений ідеально по всій квартирі.
На поверсі усі квартири дворівневі! Квартира має тамбур у якому є лише одні сусіди. Житло під охороною, система сигналізації. На кожному поверсі лічильники опалення, завдяки яким опалення в сезон виходити дуже дешево. Вид не вікна у вікна.

Телефонуйте, покажемо!

Поділитися у соцмережах