3-кімнатна квартира, 90.00 м2

Генуезька вулиця, Приморський район

Переглянути інші пропозиції

ID 11651

Тип житла вторинка
Кількість кімнат 3
Загальна площа 90.00 кв.м.
Поверх 2
Поверхів в будинку 24
Матеріал будови Монолітно-каркасний
Тип будинку Новий будинок
Стан квартири з ремонтом
Висота стелі 3.00 м
Опалення дахова котельня
139 000 у.е.
5 282 000 ₴
  • usd
  • uah

Параметри квартири

  • Загальна

    90.00 м2

  • Житлова пл.:

    50.50 м2

  • Кухня:

    12.30 м2

  • Поверх

    2/24

Филиал:

вул. Інглезі, 2в, офіс 1033

Опис об'екту

ID 11651

У квартирі зроблений надякісний, дуже дорогий ремонт із найкращих та екологічно чистих матеріалів. Продумано кожну деталь, сублімовано 25-річний досвід найвідоміших елітних архітекторів та будівельників Одеси, які робили ремонти найбагатшим одеситам. У покупку від будівельників, проект та ремонт вкладено – 253, демонстрація докладного кошторису. Ви отримуєте підлогу ремонту – БЕЗКОШТОВНО. За потреби буде організовано скління лоджії і вона може стати опалюваною частиною квартири, все необхідне виведено, на найвищому рівні буде скоординовано будь-яку доукомплектацію.
~
Оптимальна поверховість квартири і неповторний вид з вікон, сидячи в кріслі або прокидаючись лежачи в ліжку - ви милуєтеся кронами дерев, навколо зелень і концентрація кисню, до того ж дерева глушать шум з Генуезькою, за вікнами невеликий парк, рано вранці у тиші співають птахи. Також з погляду безпеки, головний пост охорони поряд, незалежність від ліфтів. У комплексі два в'їзди/виїзди з Тінистою та Генуезькою, до Моря та Парку Перемоги 15 хвилин пішки.
~
На території комплексу:
Приватний дитячий садок, школа раннього розвитку, спортивний стадіон, дитячий майданчик, безліч лав, колясочна, велосипедне паркування, зелені зони, альтанка, спеціальне місце для вигулу тварин, тихе кафе, стоматологія, салон краси, термінал, артезіанське джерело джерельної води зі свердловини, продуктовий магазин, можна насолоджуватися життям не залишаючи меж комплексу.
~
Елітний комплекс, що охороняється:
Одна з найкращих керуючих компаній з кол-центром, відеоспостереження вхідних зон/ліфтів, радіоелектронний доступ до вхідних груп, свій прибудинковий генератор, 2-х рівневий підземний паркінг з автомийкою всередині (ліфт з паркінгу до квартири), гостьова парковка.
Телефонуйте!

Поділитися у соцмережах