2-кімнатна квартира, 69.90 м2

Фонтанська дорога, Приморський район

Повернутись до підбору

ID 5417

Тип житла будинок будується
Кількість кімнат 2
Загальна площа 69.90 кв.м.
Поверх 6
Поверхів в будинку 7
Матеріал будови керамічний блок
Тип будинку новобуд
Новобудови Клубний будинок Консул
Стан квартири від будівельників
Висота стелі 3.00 м
Опалення АОГВ
115 335 у.е.
4 382 730 ₴
  • usd
  • uah

Параметри квартири

  • Загальна

    69.90 м2

  • Житлова пл.:

    32.00 м2

  • Кухня:

    17.00 м2

  • Поверх

    6/7

Филиал:

Відділ Новобудов

Опис об'екту

ID 5417 Квартира біля моря в клубному будинку за ціною звичайної квартири! Новий малоповерховий комплекс за 700 метрів від берегової лінії моря, створений для людей, які цінують високий рівень комфорту.
Архітектура будинку виконана у французькому стилі, з панорамним склінням, лоджіями та відкритими балконами, на яких особливо добре дихатиме свіжим морським повітрям. Система "Розумний дім", охорона, відео спостереження, консьєрж-сервіс, комора група, сервісна група приміщень. Закритий, гарний двір з ландшафтним озелененням, зонами відпочинку, барбекю, дитячими та спортивними майданчиками. Двохрівневий підземний паркінг на 145 м/м. Різноманітність планувальних рішень квартир.
Пропонуємо варіант двокімнатної квартири з дуже вдалим плануванням - двостороння, з просторою 17 м кухнею,з французскими балконами. Високі 3м стелі, панорамні великі вікна з енергозберігаючим склопакетом, індивідуальне опалення - АОГВ. У цій квартирі, у цьому будинку Ви відчуєте повну незалежність та свободу як у приватному будинку. Тут створено все для Вашого комфортного проживання. А вдале місце розташування -10 ст. Б. Фонтану - роблять покупку подвійно вигідним придбанням.
Можлива покупка на виплат. Телефонуйте, із задоволенням розповімо та покажемо всі переваги покупки.

Поділитися у соцмережах